Flyttevask Oslo

Flyttevask er en tidkrevende og stressende prosess midt oppi den hektiske overgangen til et nytt hjem. De fleste har mer enn nok med alt som skal organiseres, om de ikke skal måtte tenke på utvask av bolig med rengjøring av sluk, vinduspuss og andre detaljer i tillegg. Vi vet hvor befriende det er å lettes for den byrden.

Flyttevask tilbyr vaskehjelp når du er på flyttefot. Vi er en av de ledende aktørene innen renhold i Oslo og Akershus. Dyktige ansatte og personlig oppfølging har gjort sitt til at kundene alltid er fornøyd med resultatet.

Hva innebærer flyttevask?

Flyttevask inkluderer:

  • Støvsuging av tepper og gulv
  • Rengjøring av alle flater
  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av dører og lister
  • Vask av kommoder, skap og skuffer
  • Vask av hvitevarer (stekeovn, kjøleskap osv)
  • Vindusvask
  • Vask av sluk på bad
  • Rengjøring av vifter på bad og kjøkken

Prisen avtaler vi på forhånd. Vi har utviklet et priskalkulator-skjema som du kan fylle ut og få tilbud på flyttevask. Eventuelt kan du ringe oss på 96 96 96 96.

Kvinne på kjøkken med gummihansker og rengjøringsutstyr. Grundig flyttevask av kjøkken og resten av leiligheten utført av våre dyktige renholdere.

Fornøyd-garanti på utvask

En åpen og god dialog med deg er svært viktig for oss. Dersom det er noe du ikke er fornøyd med retter vi det naturligvis opp uten ekstra kostnader. Prisene blir vi enige om før arbeidet starter.

Du godkjenner jobben før overlevering

Skal man flytte ut og vaske grundig ned boligen etter seg er man nødt til å være nøyaktig. Vi legger vår stolthet i at du, og ikke minst vedkommende som overtar etter deg, skal være fornøyd med resultatet. Vi hjelper også til med renhold og rengjøring ved oppussing i Oslo og Akershus.

Du skal føle deg trygg på vår service, kvalitet og oppfølging

Flyttevask med garanti er derfor en selvfølge på alle våre oppdrag.

Flyttebyrå

Trenger du hjelp med flyttingen? Våre profesjonelle flyttefolk tar både de tunge og lette løftene for deg. Vi henter og leverer i hele Oslo og Akershus-området.

Har du spørsmål?

Har du noen spørsmål eller har et ønske om gratis befaring er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller epost.

Vi står klare for å hjelpe deg, og garanterer deg svar innen 24 timer.

Ring oss på telefon 966 61 080, eller send oss en e-post: post@flyttevask.no