Trappevask

trappevask

Trappevask skaper et rent førsteinntrykk!

Flyttevask tilbyr renhold av fellesarealer i borettslag og sameier, samt offentlig etater og institusjoner.

Flyttevask er nøye med trappevask, noe som våres kunder i dag er godt tilfreds med. Inngangspartier, oppganger og trapper er ofte situert ved trafikkerte veier hvor det er mye flybårne partikler og støvkorn som kommer inn. Det fordrer at man må bør være ekstra nøye når det kommer til vasking av disse fellesområdene. Trappevask er nemlig den første barrieren mot dårlig hygiene og bakteriespredning.

Trappevask Oslo og Akershus

Våre tjenester og oppdrag strekker seg over hele østlandet, men de fleste sameier og borettslag ønsker å ha nærhet til sine renholdsleverandører. Derfor har vi valgt å levere faste renhold og trappevask oppdrag i Oslo og Akershus.

Hvorfor bruke våre tjenester?

Vi har som mål og alltid tilfredsstille sine kunder. Fordi det finnes mange ulike inngangspartier og opp­ganger, sam­tidig som mange sameier og borettslag har spe­sielle ønsker, tilret­te­leg­ger vi selvsagt ren­holdet etter deres behov. Vi stiller høye krav til våre ren­holdsmedar­bei­dere. Alle er dyk­tige, effek­tive og pålitelige.

Våre tjen­ester kom­mer med en kvalitets­garanti som innebærer at du skal være fornøyd med utført tjen­este.  Våre kunder er gode referanser og derfor er vi sikre på at du blir trygg i vår leveranse. Våre tjenester strekker seg fra daglig rengjøring eller daglig renhold,  oppskuring, boning og vi utfører trappevask på et høyt nivå. Vi vil tilfredstille dine krav.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud  så tar vi oss av trappevasken din!

Flyttevask – Er våre kunder fornøyde, er vi fornøyd!

Har du spørsmål?

Har du noen spørsmål eller har et ønske om gratis befaring er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller epost.

Vi står klare for å hjelpe deg, og garanterer deg svar innen 24 timer.

Ring oss på telefon 966 61 080, eller send oss en e-post: post@flyttevask.no